Code of Ethics

Annah centar donio je svoj vlastiti Kodeks etike kojeg su se dužni pridržavati svi zaposlenici i suradnici Annah centra.

Kodeks etike Annah centra možete pročitati ovdje:


Imate pritužbe ili komentare na rad naših savjetnica? 

Niste dobili račun za izvršene usluge?

Svoje pritužbe i dojave možete poslati na e-mail dr. sc. Ane Klikovac: dojave@annah.hr .

Na isti mail možete poslati svoje pritužbe, kometare ili pohvale na rad i predavanja licenciranih učiteljica za Schuesslerove soli iz Slovenije, BiH i Srbije. 


Primijetili ste da su tekstovi s Annah internetske stranice neovlašteno preuzeti i objavljeni na stranicama drugih centara i savjetnika za prirodne metode iscjeljivanja?

Sve tekstove na Annah internetskoj stranici pisala je osobno vlasnica Annah centra, dr. sc. Ana Klikovac, te su svi tekstovi i slike na web stranici zaštićeni autorskim pravima, što je jasno istaknuto na ovoj internetskoj stranici na više mjesta.

Nažalost, primijetili smo da brojni centri i savjetnici plagiraju tektove dr. sc. Ane Klikovac te neovlašteno preuzimaju tekstove i slike s Annah internetske stranice.

Ukoliko i Vi pretragom na internetu i društvenim mrežama naiđete na takve plagijate, ljubazno Vas molimo da nam to dojavite na e-mail dr. sc. Ane Klikovac: dojave@annah.hr , kako bi poduzeli odgovarajuće mjere zaštite naših autorskih prava.

Ljubazno molimo naše klijente da po završetku edukacije u Annah centru, za potrebe svojih osobnih ili profesionalnih internetskih stranica i društvenih mreža pišete svoje vlastite tekstove, kako bi izbjegli moguće neugodnosti radi povrede autorskih prava dr. sc. Ane Klikovac i Annah centra. 

Dozvoljeno je jedino podijeliti tekstove s Annah internetske stranice putem društvenih mreža, u obliku internetske poveznice koja vodi na Annah internetsku stranicu www.annah.hr te se ista ne smatra plagijatom jer se navodi izvor.


Dr. sc. Ana Klikovac, vlasnica i direktorica Annah d.o.o., osigurat će da Vaša prijava ostane anonimna te će istražiti i ispitati sve Vaše navode iz dojave.

 

Mission and vision | Why Annah? | Disclaimer | Privacy and cookies | Terms of use | Code of Ethics
Annah Center