Other services

Program potpore za regulaciju tjelesne težine

Imate problema s viškom kilograma? Ili ste premršavi, jedete, a nikako se ne možete udebljati?

U Annah centru radimo savjetovanje i program potpore za regulaciju tjelesne težine.

Uz program prehrane, preporučit ćemo Vam i sve prirodne i komplementarne pripravke – Bachove kapi, Schuesllerove soli, Australske Bush kapi te ostale korisne preparate.

Savjetovanje se vrši uz stručnu procjenu i savjet dr.sc. Metke Regan.

Naša savjetnica Polonca Kolmačić, koja je farmaceutski tehničar, savjetovat će vas o primjeni prirodnih biljnih preparata, vitamina i drugih potrebnih pripravaka.


Savjetovanje o dodacima prehrani, vitaminima i mineralima

Naša savjetnica Polonca Kolmačić, koja je farmaceutski tehničar, savjetovat će vas o primjeni prirodnih biljnih preparata, dodataka prehrani, vitamina, minerala i drugih potrebnih pripravaka.


Savjetovanje u području nutricionizma i upotrebe probiotika

Nutricionizam je znanost o prehrani, koja proučava

hranjive tvari i druge sastojke hrane te različite procese koji se u organizmu zbivaju nakon unosa hrane.

U Annah centru savjetovanje u području nutricionizma, primjene dodataka prehrani, probiotika, vitamina i minerala obavlja dr. Metka Regan, pedijatrica i homeopatkinja s dugogodišnjim iskustvom.


Savjetovanje za trudnice

Savjetovanje za trudnice u Annah centru održava dr. Metka Regan, pedijatrica i homeopatkinja s preko 35 godina rada i iskustva u pedijatriji.

Dr. Regan vodit će Vas tijekom trudnoće savjetima o tome kako postići i održati sretnu, smirenu i ugodnu trudnoću te kako se pripremiti za brz i lagan porod.

Dr. Regan omiljena je i tražena pedijatrica!


Savjetovanje u području fitoterapije

Fitoterapija ili herbalizam predstavlja korištenje ljekovitih biljaka, biljnih lijekova i pripravaka u svrhu liječenje bolesti, kao i za prevenciju bolesti.

Fitoterapija je metoda liječenja i prevencije bolesti, koja istovremeno djeluje i na ublažavanje simptoma bolesti i tegoba. U fitoterapiji se koriste cijele ljekovite biljke ili samo njezini dijelovi (cvjetovi, listovi, korijen). Koriste se eterična ulja, ekstrakti i gotovi pripravci (čajevi, tinkture, masti ili kapsule).

U Annah centru savjetovanje o fitoterapiji obavlja dr. Metka Regan.

 

Mission and vision | Why Annah? | Disclaimer | Privacy and cookies | Terms of use | Code of Ethics
Annah Center